Bloemendaal in Vorm
Bloemendaal in Vorm

Officieel mediapartner
Betrokkenheid in de meest zinnige vorm. Oftewel: wat doen we voor goede doelen? Projecten waaraan we vrijwillig ons communicatieve DNA afstaan. Daar worden nobele en dappere stichtingen, ideeën en boodschappen beter van. En wij heel blij.

Bezoek onze website

Voorwaarden

Het inschrijfgeld voor de Ladies Park Run is € 12,00 voor de 5 kilometer. De inschrijfgelden worden via een éénmalige machtiging geïncasseerd na de inschrijving. Na de inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging. De voorinschrijving sluit op 15 maart om 12:00 uur. Na-Inschrijving is mogelijk tot een half uur voor de start. De na-inschrijving kost € 15,00. Annuleren is niet mogelijk na inschrijving, het overdragen van het startnummer wel: Eventuele wijzigingen kunnen tot uiterlijk donderdag 12 maart per mail worden doorgegeven via: ladiesparkrun@avrijssen.nl. Vermeld je voornaam, achternaam, geboortedatum, mailadres, telefoonnummer van de oude en nieuwe deelneemster. Zelf onderling het startnummer uitwisselen en de betaling regelen. Zorg dat je alles zelf goed regelt, de organisatie Ladies Park Run neemt hierin geen enkele verantwoording. 

Deelneemsters die zich vooraf hebben ingeschreven krijgen van de organisatie een mail kort voor de Ladies Park Run met daarin o.a. informatie over het ophalen van het startnummer, starttijden, parcours etc.

Ophalen startbewijzen:

De startbewijzen kunnen tot 15 minuten voor de start opgehaald worden bij het Parkgebouw. Binnenkort hier meer informatie over het ophalen van de startnummers. Deze kunnen namelijk in de week voorafgaande van de Ladies Park Run al opgehaald worden. Later meer hierover.

Deelnemersvoorwaarden:

Voor de verwerking van de inschrijvingen is een verwerkersovereenkomst afgesloten met inschrijven.nl. Je persoonsgegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Door middel van je inschrijving voor de Ladies Park Run geef je toestemming voor het plaatsen van de uitslag op www.uitslagen.nl en/of op de website van de Ladies Park Run. Tevens geeft je de organisatie of ingehuurde fotografen toestemming foto’s en beelden van wedstrijden publiceren of uit te zenden. Fotomateriaal kan gebruikt worden voor promotiedoeleinden van de Ladies Park Run.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Je loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren je de deelnemersvoorwaarden te lezen voor specifieke informatie